Inchide cerere oferta
Formular cerere oferta
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termenii şi condiţiile Google
Continut

Realizare continut creativ site

Captam atentia clientilor si ii mentinem pe site cu ajutorul unui continut creativ, unic si de calitate. Un text bine scris, original, trezeste emotie si genereaza conversii si vanzari. Cand textul este sustinut si de fotografii si filmulete atractive, cresc sansale ca vizitatorii sa se transforme in clienti.

Avem copywriteri talentati care stiu sa lucreze cu cuvintele, care stiu sa scrie texte de impact pentru orice industrie si sa-si modeleze stilul in functie de necesitatile business-ului. Tone of voice este mereu adaptat in functie de piata tinta.

Realizam continut integral pentru site-uri , inclusiv continut foto si video. Avem fotografi cu “ochi format” si atentie la detalii. Avem videografi care stiu sa faca scenarii, sa creeze si sa prelucreze filmulete captivante. Action!

Firma webdesign Brasov, realizare continut site
01
Copywrite

Creatorul de continut (content writing) pornind de la o idee, creaza pentru businessul tau texte cu care clientii tai sa se identifice. Plini de creativitate, cu o pasiune nebuna pentru scris si marketing, copywriterii nostri fac magie cu cuvinte si creaza texte inteligente, optimizate SEO si care produc emotie. Emotia este cea care generaza lead-uri, conversii si vanzari.

02
Fotografii

Ai nevoie de fotografii de produs (fashion, produse cosmetice, auto, electronice etc)? Ai nevoie de fotografii de business care sa puna in valoare serviciile tale? Avem fotografi inarmati cu talent si aparatura de ultima generatie. De la fotografii de produs la fotografii pentru devoratorii de Social Media, surprindem detalii si facem compozitie.

03
3.Materiale video

Peste 80% din continutul disponibil pe internet este in format video. Iti poti prezenta oferta de produse si servicii prin reclame video, prin filmulete scurte si captivante. Filmam ore intregi si prelucram materiale care spun o poveste in cateva minute. Realizam scurt metraje (broll, story) care sa capteze atentia si sa trezeasca interesul publicului.

Promovare online

Continut unic si captivant

Atat pentru site-urile de prezentare cat si pentru magazinele online realizam continut scris si foto-video pornind de la un concept. Pentru fiecare client dezvoltam un continut unic, fluid si care capteaza atentia. Punem in lumina avantaje intr-un mod creativ si dezvoltam o strategie care sa atraga clientii si sa produca rezultate in cautarile din Google.

Vrei sa obtii o comunicare eficienta cu publicul tau tinta?