Inchide cerere oferta
Formular cerere oferta
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termenii şi condiţiile Google
Optimizare SEO

Optimizare SEO - promovare website

Cea mai simpla si utila solutie de marketing este un website optimizat SEO. Folosind unelte de marketing orientate spre crestere si strategii de optimizare SEO performante atat in site cat si off site, reusim sa obtinem performante si locuri fruntase in Google pe diverse cuvinte cheie.

Urmarim modificarea algoritmilor si ne aliniem din mers la noile cerinte. Serviciile SEO sunt intr-o continua evolutie, tocmai de aceea site-urile realizate de noi au integrate si strategii de optimizare continua. Optimizarea organica ii ajuta pe clientii tai sa te gaseasca usor.

Cautam impreuna cele mai bine cuvinte si expresii (long tail) care descriu cat mai bine businessul tau. Le integram in titluri, in continut si facem upgrade in functie de ranking. Tocmai de aceea realizam continut care sa le placa atat utilizatorilor cat si indicatorilor de performanta Google.

Oferim mai mult decat webdesign, oferim servicii integrate de marketing online, optimizare SEO si promovare site.

Optimizare seo Brasov
01
Optimizarea On-site

SEO on site este mai mult decat atragerea de clienti, este despre cresterea notorietatii in spatiul digital. Facem SEO pentru ca site-ul tau, fie el de prezentare sau magazin online, sa creasca organic, sa atraga trafic si sa converteasca accesarile in clienti.

SEO on site este esential pentru un site de succes. Procesul de optimizare incepe on site prin folosirea unui cod curat, prim implementarea de configuratii HTML (taguri) inteligente, prin folosirea de URL-uri corecte si un continut unic, inteligent si creativ.

Realizam SEO on site pentru fiecare pagina din site si tinem cont de toate elementele care at putea imbunatati rezultatele cautarilor in Google. Facem audit tehnic, analizam competitorii, actualizam informatiile si folosim analize si tool-uri de performanta pentru o evolutie constanta si eficienta.

02
Optimizarea Off-site

Indirect, dar cu putere mare de actiune, SEO off site te ajuta sa obtii link-uri relevante. Link building-ul ramane o parghie eficienta in optimizarea SEO si te ajuta sa fii mai usor de gasit pe motoarele de cautare.

SEO off site sau off page implica toate actiunile externe care au ca scop cresterea traficului organic al site-ului tau. Crearea de backlinks, crearea de articole de blog, crearea de postari pe retelele de social media, toate influenteaza autoritatea site-ului tau.

SEO off site nu este doar despre cantitatea linkurilor externe, este despre calitatea linkurilor care conduc catre site-ul tau. Folosim toate tehnicile SEO off site pentru ca website-ul sa castige avantaje in fata competitorlor si sa te ajute sa te pozitionezi in topul clasamentelor.

Promovare online

Rezultate si statistici

Folosim strategii complexe de SEO, atat on site cat si off site. Realizam website-uri personalizate optimizate Ux si Ui pentru ca tu sa creezi o impresie buna in mediul online si sa te pozitionezi cat mai sus pe cuvintele cheie targetate.

Suntem focusati pe rezultate. Urmarim progresele si folosim analize de marketig sofisticate pentru imbunatatirea site-urilor de prezentare si a magazinelor online marca Expert Online.

Vrei sa fii prezent in primele rezultate pe motoarele de cuatare?

Contacteaza-ne