Inchide cerere oferta
Formular cerere oferta
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termenii şi condiţiile Google
WebDesign
Webdesign Brasov, Concept
Concept
Facem webdesign de calitate. Realizam site-uri atractive, care creaza emotie si au un impact vizual asupra utilizatorilor. Punem la bataie toata creativitatea si tot know-how-ul nostru in materie de UX si UI pentru a crea site-uri atractive si adaptate pe orice dispozitiv.
Realizare site Brasov
Realizare
Iti oferim servicii profesionale de web design pentru ca tu sa beneficiezi de un site competitiv. De la creatie la dezvoltare, de la planificare la implementare, folosim tehnologii de front-end si back-end care sa dea nastere unui site cu design si functionalitati de exceptie.
Optimizare SEO
Optimizare SEO
Stim ca iti doresti un site bine optimizat pe motoarele de cautare. Facem research, ne focusam pe cuvintele cheie targetate si dezvoltam strategii pentru o crestere organica a site-ului tau. Iti oferim mai mult decat webdesign, iti oferim servicii integrate de marketing online.

Webdesign Ux si Ui personalizat pe nevoile tale si ale businessului tau

Prima impresie online este foarte importanta, tocmai de aceea felul in care arata site-ul tau conteaza. Ce-si doreste utilizatorul tau? Cu siguranta isi doreste sa fie impresionat de un design atragator, memorabil. Isi doreste sa navigheze cu usurinta indiferent daca se alfla in fata unui telefon, a unei tablete sau a unui monitor. Aici intervenim noi si serviciile noastre de webdesign fresh si mereu in tendite, mereu corelate cu ceea ce isi doresc utilizatorii.

Misiune

Misiunea Expert Online a ramas aceeasi de peste 15 ani: realizarea de site-uri si magazine online de succes. Indiferent de tipul afacerii si de piata tinta, oferim solutii web si de promovare online folosind tehnici inteligente pentru a genera lead-uri, conversii si vanzari. Realizam site-uri care sa ajute la cresterea businessului tau, care sa acopere nevoile tale si care sa iti usureze viata. Ne focusam pe rezultate si oferim servicii de webdesign care pun in valoare brandul tau, care iti consolideaza imaginea si increderea in mediul online. Dezvoltam aplicatii web dinamice si specifice nevoilor tale.

Suntem parteneri puternici, de incredere si de cursa lunga. Perfectionisti, obsedati de webdesign si de a gasi mereu solutii personalizate pentru fiecare afacere, ne facem datoria fata de clienti ghidati de pasiune si de dorinta de a contribui la dezvoltatea afacerilor.

Vedem digital. Construim digital. Avem coduri in minte si creativitate in suflet.

Construim strategii pentru a transforma fiecare proiect intr-un succes

Ascultam activ. Identificam nevoile tale si venim cu solutii si strategii personalizate si adaptate specificului afacerii tale. Iti alocam o echipa de specialisti si un manager de proiect care sa coordoneze intreaga activitate de webdesign. Ne implicam 100% si ne urmarim obiectivul: un concept unic de site de prezentare sau un catalog de produse online pentru tine si afacerea ta.

01
Site de prezentare
01
Site de prezentare
Inarmati cu creativitate, dam forma si culoare afacerii tale in mediul online. Atenti la tedintele si nevoile clientilor nostri, realizam site-uri de prezentare care se remarca printr-un design deosebit. Intuitiv si usor de navigat, un site de prezentare marca Expert Online este prietenos cu utilizatorul, administratorul si Google.
02
Catalog de produse
02
Catalog de produse
Iti poti prezenta oferta de produse prin intermediul unui site catalog de produse fara existenta unui cos de cumparaturi. Punem in valoare detaliile si construim un catalog online cu un design atractiv si functionalitati premium. Realizam cataloage de produse accesibile de pe orice dispozitiv.
03
Mentenanta Site
03
Mentenanta Site
Suntem parteneri. Echipa noastra este alaturi de tine atat pe perioada dezvoltarii proiectului cat si dupa aceea. Beneficiezi de suport tehnic gratuit si o platforma de ticketing integrata pentru rezolvarea cu promtitudine a oricarei dificultati intampinate. Iti oferim training de specialitate si manuale digitale user friendly.
Realizam site-uri de prezentare care sa te ajute sa te remarci fata de concurenta si cataloage de produse online pentru o promovare optima. Contacteaza-ne pentru a discuta mai multe despre website-ul tau!

Echipa noastra este pregatita pentru a crea un site de prezentare sau un site de tip catalog de produse cu design personalizat si functionalitati care sa vina in ajutorul utilizatorilor. Suntem alaturi de tine cu solutii performante de webdesign.

Cere oferta Portofoliu
Intrebari frecvente
Construim site-uri de prezentere, cataloage de produse si magazine online la cheie pentru StartUp-uri, B2B sau B2C. Ne adresam tuturor afacerilor, indiferent de marime. Oferim solutii web pentru afaceri mici sau mari, inclusiv pentru multinationale. Moderne, in tendinte, site-urile marca Expert Online se fac remarcate.
Da! Toate site-urile, fie ele de prezentare sau ecommerce sunt optimizate pe motoarele de cautare. Realizam strategii SEO in site / off site si alegem inteligent cuvintele cheie care sa te ajute in ascensiunea organica.
Ne-ar placea sa avem un raspuns direct la aceasta intrebare. Inainte de a raspunde este necesara o analiza amanuntita a nevoilor clientului si a factorilor care influenteaza in mod direct pretul unui site. Iti putem spune cu transparenta ca iti vom oferi un pret corect si servicii de calitate inalta.
Realizam si dezvoltam site-uri premium. In ceea ce priveste magazinele online am dezvoltat o platforma ecommerce 100% personalizabila, 100% administrabila si 100% optimizata pe motoarele de cautare. Vrei mai multe detalii? Vezi aici.
Sunt site-uri care nu necesita mentenanta. Pentru celelate oferim pachete corelate cu nevoi reale. Fiecare business este diferit, motiv pentru care si abonamentele lunare pot varia. Suportul tehnic si consultanta sunt gratuite.
Site-urile de prezentare si magazinele online realizate de agentia noastra de webdesign sunt gazduite pe servere proprii cat si pe se servere partenere. Site-ul tau si toate informatiile vor fi in siguranta, securizate si criptate.
Intrebari frecvente firma web design