Inchide cerere oferta
Formular cerere oferta
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termenii şi condiţiile Google
Marketing online

Creste-ti numarul de clienti! Fii prezent pe orice canal media!

Realizam webdesign de calitate si facem marketing online multi-chanel pentru a creste audienta business-ului tau. Concepem strategii, dezvoltam continut scris, foto si video pentru atragerea de noi clienti si fidelizarea celor existenti.

Fii prezent pe Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest sau LinkedIn. Youtube este o forta pe care o poti folosi in beneficiul afacerii tale. Foloseste retete sociale pentru a creste incredrerea in brandul tau. Atrage atentia! Realizam continut si campanii care sa iti aduca utilizatorii de Social Media pe site.

Te ajutam sa-ti fidelizezi clientii prin intermediul unui blog cu articole bine scrise si de interes. Nu uita, calitate, inainte de cantitate! Iti suntem alaturi de la concept si pana la atingerea obiectivelor in mediul online. Realizam campanii de promovare online pentru o comunicare eficienta cu publicul tinta.

Marketing online
Audit pentru marketing online

Ne facem temele. Facem o analiza a postarilor vechi, identificam audienta in functie de sex, varsta si date demografice pentru a concepe o strategie eficienta.

Urmarim retweet-uri, share-uri, comentarii, like-uri si traficul generat pe site. Folosim toate instrumentele si strategiile pentru a-ti promova afecerea pe internet.

Campanii de marketing si promovare online

Stii cat timp petrec posibilii tai clienti pe retelele de socializare? Consolideaza-ti relatia cu acestia prin reclame memorabile si o comunicare directa cu pubicul tinta. Concepem si implementam campanii Google Adwords (PPC), Facebook ADS, Instagram ADS si Youtube ADS.

Construim comunitati in Social Media. Fidelizam clientii si atragem noi oportunitati de vanzare. Urmarim rezultate pe termen scurt si lung.

Fii vizibil, fii activ! Vrei sa iti aratam cum?

Promovare online

Rezultate așteptate în urma acestor soluții

  • Creșterea traficului din motoarele de căutare și rețelele de socializare;
  • Creșterea numărului de comenzi sau a numărului de clienți la nivel online.